Restaurant

Design

RESTAURANT

The ALTRIMÉNTI project made use of the artistic direction of the Offstage studio in Milan, which wanted to highlight the strong bond of the restaurant with the personality and cuisine of Eugenio Boer.

In this sense a space was born that offers three different dining areas, creating environments and suggestions, with various furnishings and functions, with the aim of meeting the demands of an increasingly heterogeneous and demanding public, leaving guests to decide on their experience beginning with the choice of dining room.

ALTRIMÉNTI A WORK OF ART

The design of this space has breathed life into an informal restaurant, yet elegant and refined as a whole.

The main room, with a vaulted ceiling, is characterized by an art exhibition whose beauty and number of works of art hanging on the walls make it stand out: 76 prints by some of the most significant contemporary illustrators. It is a real "project within a project" that defines a theme-based and chromatic path in open dialogue with the room's architectural choices.

ALTRIMÉNTI FOR SPECIAL OCCASSIONS

On the same floor it is possible to make use, prior booking, of an exclusive private dining room, an environment in itself that offers the possibility of having a reserved waiter available, for a total of about 20 guests. Ideal for private events, to guarantee maximum privacy, it can be closed with a double-leaf swing door in oak, with circular glass inserts mounted on black chromed metal frames.

ALTRIMÉNTI FOR A SPECIAL RENDEZ-VOUS

For those, instead, looking for a more intimate environment, look no further than our veranda, which can accommodate up to 20 people. Ideal for couples, it is accessed by means of a metal staircase covered in amaranth resin; a color already applied to various elements of the restaurant's layout.

ALTRIMÉNTI FOR UNFORGETTABLE MOMENTS

Finally, the basement houses the cellar, also equipped with a VIP table: six seats for super select and reserved events. For those who request it, this venue can also be accessed from a private secondary entrance.